Браво!

Стигли су твоји одговори из „Филмског упитника”. Они ће нам свима много помоћи да и твоја генерација Кадроваца сними свој кратки-играни филм. Неће бити лако, али ако! Биће то незаборавно искуство – тешко, ал’ слатко.

Краљ немог филма је био у праву. Нарочито у ово наше време – сви фудбалски селектори, знају боље од било ког светског тренера. При том, најчешће нису ни шутнули фудбалску лопту, а питање је умеју ли да потрче.

Код филмова, још забавнија ситуација. Готово сви мисле – ма лако ти је то! Мало „шараш” камером и то часком измонтираш – подвучеш неку добру мјузу… То је то!

Ипак, све је то далеко од истине. Ти то сигурно знаш, јер смо о томе причали небројано пута. Можда смо ти досадни, али знај да смо добронамерни. Знај да нам је јако стало да схватиш да је за све потребно време и вееелико стрпљење. Сем тога, труд и посвећеност.

Ако желиш, баци око на свој сајт. Било би добро и да провериш своју еПошту. Видимо се у нашој креативној бази, али некада и на нету. Пуно те поздрављамо и желимо ти свако добро – Јована и Немања.