Зашто желимо да радимо баш са тобом?

Драго Дете, сигурно се питаш зашто све ово пишемо баш за Тебе. Одговор је једноставан – желимо да своју енергију, знање и умеће уложимо у истраживачко – стваралачки рад са Тобом.

Зато што си ти, Дете,  душа и покретач овога Света. Заслужујеш сву пажњу и помоћ на путу на коме постајеш Човек.

Која је наша идеја?

Студио Кадар 24 постоји да би ти пружио основно знање из области позоришта, филма, телевизије и интернета. Кроз глуму, режију, снимање, монтажу, драматургију, кореографију, или рад на веб порталу… учиш о свему томе врло активно и забавно.

При том, ниси сам, већ у шашавом друштву које ће те увек подржати. Једино што се код нас МОРА, јесте да се ИГРАШ.

Како ћемо радити?

Можда сад помишљаш – Како ћемо? – Лако ћемо. Е, то ти не обећавамо. Радићемо темељно и вредно, и сигурно нам неће бити досадно. Јер, то су углавном ствари о којима не учиш у школи и бескрајно су занимљиве.

Прво ћеш проћи кроз припремну фазу, где ћеш учити о свему што  треба да знаш пре него што станеш на сцену, пред камеру или публику. А тек после тога ћеш наставити да сазнајеш кроз рад на представи, кратким филмовима, ТВ емисијама и веб порталу. Нема прескакања степеника, већ све по реду.

Шта ћеш добити од нас?

Прво што ти пружамо је охрабрење да будеш део тима Кадар 24. Бићемо ти пријатељ. Ми ћемо ти помоћи да савладаш трему, несигурност и страхове, које сви ми имамо.

Бићеш сигурнији и отворенији према околини; боље ћеш се конценрисати и памтити; тело ће те много више слушати; лепше и тачније ћеш говорити и мислити. Пронаћи ћеш нове другаре, а можда и неку симпатију.

Бићеш богатији духом.

Шта очекујемо од тебе?

Ти, Дете драго, мораш бити искрено и радознало. Твоје је да се играш, без блама и вредно радиш са нама. Да цениш своје другаре и имаш разумевања за њих. Кућни ред у Студију такође да поштујеш, као у својој кући.

Да се играш, питаш, откриваш, играш, играш, играш…