Укратко

Желиш да се боље упознаш са нама? Хоћеш да нам покажеш неки свој таленат који имаш? Можеш да оставриш право на трајни попуст, или чак да похађаш бесплатно часове у Студију Кадар 24?

Одговор је једноставан – изађи на аудицију коју ћемо организовати за тебе. Покажи нам, или представи све своје таленте и ми ћемо наградити твој труд. Добићеш сигурни трајни попуст од 50% од редовне цене чланарине и прилику да бесплатно похађаш часове.

Како изгледа аудиција?

  1. Након твоје пријаве, неко из тима Кадар 24 ће те контактирати и обавестити о твом термину аудиције (датум, време и распоред одржавања аудиције ће бити истакнут и на овом сајту након завршетка пријава).
  2. У зависности од свог интересовања, требало би да осмислиш на који начин ћеш нам се представити (На пример: Желиш да се бавиш глумом – требало би да нам покажеш неку имитацију, рецитацију, или неки монолог; Желиш да будеш редитељ, или сниматељ – покажи нам неке своје снимке мобилним телефоном, или апаратом; Желиш да будеш костимограф, или сценограф – донеси нам своје ликовне радове).
  3. Изласком на аудицију стичеш право на трајни попуст од 50% редовне цене месечне чланарине. Твој труд и посвећеност ћемо наградити и стипендијом која ће ти омогућити да бесплатно похађаш часове.

Може да ти користи

На аудицији буди оно што већ јеси – дете. Играј се, маштај и покажи нам шта највише волиш да радиш. Ако те мучи трема, не брини! Ми ћемо ти помоћи, јер смо на твојој страни.