Аудиција

Аудиција је твој савезник и не постоји ни један разлог да се бојиш. Позитивна трема јесте пожељна, али њу искористи да нам се што боље представиш. Аудиција је твој будући незаборавни догађај.

Како изгледа аудиција?

Након твоје пријаве, неко из тима КАДАР[24] ће те контактирати и обавестити о твом термину аудиције.

У зависности од свог интересовања, требало би да осмислиш на који начин ћеш нам се представити (На пример: Желиш да се бавиш глумом – требало би да нам покажеш неку имитацију, рецитацију, или неки монолог. Желиш да будеш редитељ, монтажер, или сниматељ – покажи нам неке своје снимке мобилним телефоном, или апаратом).

Изласком на аудицију, добијаш прилику да конкуришеш за неку од стипендија које додељујемо најбољим полазницима. Твој труд и посвећеност ћемо увек наградити.

Може да ти користи

На аудицији буди оно што већ јеси – дете. Играј се, маштај и покажи нам шта највише волиш да радиш. Ако те мучи трема, не брини! Ми ћемо ти помоћи, јер смо на твојој страни.

И Матеја је био на Аудицији

Матеја Мутаповић је, по свом стажу, најстарији Кадровац. Огромна је радост гледати га како стасава и како се његов раскошни таленат развија. Дошао нам је 2014. године, а између осталог показао и имитацију бебе.

Матеја у главној улози

Прошло је неко време, Матеја је редовно похађао часове и схватио да га поред глуме занима и режија. Заволео је камеру и није марио да ли је испред, или иза ње. Заједно са својим другарима написао је филмску причу “m_123”. На предлог Кадроваца, додељена му је главна улога у првом филму који смо снимили.