Нова сезона!

Чекамо неко боље време.

Имали смо велику жељу да 1. априла 2020. започнемо НОВУ СЕЗОНУ, са вашим пријавама преко сајта. Нажалост, због новонастале ситуације и проглашења ванредног стања на територији Републике Србије, одлажемо почетак. Све наше креативне активности преусмерићемо на интернет. Пратите овај сајт и наше друштвене мреже, јер ћемо се трудити да вам улепшамо боравак код куће.

Останите код куће!

Хајде да се забавимо

Код куће може бити забавно. Искористите ово време да прочитате неке добре књиге, погледате филмове, или пишете песме. Свака кризна ситуација је велика инспирација за уметнике. Ваши будући другари, наши Кадровци спремају вам велика изненађења. Желимо да скромно допринесемо вашој бољој забави код куће. Пратите редовно овај сајт и бићете у току са свим занимљивим садржајима коије смо спремили за вас. Верујемо да ћете нам се и ви ускоро придружити. 

Идеја крупног плана

Студио КАДАР[24]

Студио КАДАР[24] инсистира на игри и машти, подстичући стваралачки потенцијал и лични ангажман сваког детета.

Игра је најбоље полазиште за учење. Свако решење, сазнање, или закључак проистекао из игре је оригиналнији и трајније меморисан.

Зато Студио КАДАР[24] промовише радост игре, као основни принцип деловања.

Kadar 24 snimanje filma
Пусти видео запис

КРАТКИ ФИЛМ

Када се споје најмлађа од свих уметности са најмлађим нараштајем, неко чудо мора да се деси. Седма уметност, звана филм је рођена 28. децембра 1895. године у Паризу. Тада су чувена браћа Лимијер приказала Улазак воза у железничку станицу

Шта кажу?

РОДИТЕЉИ

”Место добрих вибрација, диван студио за развој позитивне енергије младих и њиховог стваралачког духа.”
Мирослав Јовановић
Кикин тата

ОШ ”Нада Пурић” Ваљево

kontakt@kadar24.com

060 72 72 369