Буди кадар!

Почиње нова сезона

Након заслуженог одмора, Студио Кадар 24 наставља да ради. Позивамо те да будеш део креативног тима и да заједно стварамо нове позоришне представе, филмове, ТВ емисије и развијамо Портал. Након твоје пријаве преко овог сајта, срешћемо се на аудицији. Не брини. Није ништа страшно. Дођи и откриј нам делић талента који сигурно поседујеш. Ту смо да ти помогнемо. Буди оно што јеси, јер управо то те издваја од осталих. Једва чекамо да те упознамо и да заједно са тобом остваримо снове.

Имаш одличну прилику

Чекамо те.

Ако желиш да научиш доста тога из области драмских уметности и културе медија, ако желиш да заједно са нама ствараш – КАДАР СИ! Имаш јединствену прилику да будеш део веселе и инспиративне дружине и да се бавиш оним што волиш. Након твоје онлајн пријаве, неко из тима Кадар 24 ће те контактирати. Добићеш све потребне информације о аудицији која нам следи и на којој ћемо се, пре свега, упознати. Можеш се пријавити до 31. октобра 2023. године.

Идеја крупног плана

Студио КАДАР[24]

Студио КАДАР[24] инсистира на игри и машти, подстичући стваралачки потенцијал и лични ангажман сваког детета.

Игра је најбоље полазиште за учење. Свако решење, сазнање, или закључак проистекао из игре је оригиналнији и трајније меморисан.

Зато Студио КАДАР[24] промовише радост игре, као основни принцип деловања.

Kadar 24 snimanje filma
Пусти видео запис

КРАТКИ ФИЛМ

Када се споје најмлађа од свих уметности са најмлађим нараштајем, неко чудо мора да се деси. Седма уметност, звана филм је рођена 28. децембра 1895. године у Паризу. Тада су чувена браћа Лимијер приказала Улазак воза у железничку станицу

Шта кажу?

РОДИТЕЉИ

„Засигурно је да је Кадар 24 искуство за цео живот, јер се и дан данас присећамо разних ситуација и радионица рађених на часовима.”
проф. Снежана Ђурђевић
Ваљевска гимназија

ОШ ”Нада Пурић” Ваљево

kontakt@kadar24.com

060 72 72 369