Зашто да нам поверите своје дете?

Поштовани Родитељу, прва и најважнија ствар при одабиру активности за Ваше дете сигурно јесте професионални и морални кредибилитет особа које ће са њим радити.

Данас то није увек лако проценити. Наша мисија је да што већи број деце прође кроз Студио Кадар 24, како бисмо их охрабрили и помогли у идентификовању талената.

Ми улажемо сав напор у идеју да кроз ослобођену машту и тело, вратимо деци дух ИГРЕ. Напредовање и задовољна деца, доказ су да оно што радимо итекако има смисла.

Ми смо млади људи жељни изазова. Висок ниво квалитета рада нам је обавеза. Немамо осмочасовно радно време, али живимо са идејом Кадар 24. Ваше дете је центар наше пажње. Чуваћемо га као своје и неговати његов сензибилни дух.

Како ћемо радити са вашим дететом?

Наш метод рада није класичан. У Студију Кадар 24 сви полазници уче основе из свих области: позоришне и филмске уметности, телевизије и интернета, као новог медија.

Кроз 32 недеље, Ваше дете ће проћи две фазе. Прва, тромесечна, базирана је на елементарној едукацији из драмских уметности и културе медија, од теорије до вежби.

Друга, петомесечна фаза, темељи се на практичном учењу, кроз стварање  представе, кратких играних и документарних филмова, ТВ емисија за децу и младе и креирање веб портала.

Како се таленат Вашег детета профилише, тако га и усмеравамо. Инсистирамо на највишем степену личног ангажмана и активно га подстичемо. Врло студиозно и посвећено приступамо сваком детету. Ради ефективности, максималан број полазника у групи је петнаест. Групе се формирају према старосној доби, а касније и према индивидуалним склоностима.

Стваралачки процеси јачају ментални склоп, изоштравају чула, интроспекцију и доживљавање околине, оплемењују и обогаћују дух (…)

Небројене су користи, а штетног деловања нема.

Зато, обратите пажњу на Вашег малог Креативца. Помозите му да открије своје дарове и будите му ветар у леђа, као што и јесте.