WEB serija

У једном кадру [видео]

У једном кадру на нашем Јутјуб каналу, сваког понедељка можете да погледате мини веб епизоду истоименог серијала. Знамо да је бинџовање у моди, али ми вам нудимо мање дозе забаве. Свакако, пожељно је видети ову минијатуру неколико пута током недеље, или дана.

Уместо вишесатног гледања епизода неке ваше омиљене серије (бинџовања), нудимо вам кадровање. Гледање занимљивог садржаја ”по мање, а почешће”. Тако ћете имати прилику да више времена посветите својој породици и пријатељима, одете у шетњу, или баскет… Сем тога, нећемо вас условљавати било каквим претплатама како бисте видели све епизоде. Подсећам, код нас је и ПДВ осмишљен на креативан начин.

– Шта се, Немања, ради у тој заврзлами?

Вероватно би ми то питање поставила моја баба Ружа. Најпре бих јој морао објашњавати шта је то интернет, а шта друштвена мрежа попут Јутјуба, па тек шта је бинџовање. Признаћете, потрајало би то. Таман и кад бих јој објаснио, у међувремену би се појавило на десетине епизода серијала У једном кадру. Тако би вероватно и моја баба постала зависник ове болести новог доба. И баба Ружа би бинџовала, сигурно.

На сву срећу, ви знате доста тога о интернету и Јутјубу, па ћу вам причати о самој заврзлами, односно мини веб серији У једном кадру. Добро је и то што епизоде серијала У једном кадру не трају дуго. Математичким језиком речено, можете одједном погледати читаву сезону нашег серијала у трајању само једне епизоде неке Нетфликс серије.

Кадар није само име нашег студија. То је и најмања јединица филма. Кадар је и све оно што камера сними од тренутка покретања до самог заустављања. Рез је место које у монтажи спаја два кадра. Дакле, у нашим епизодама нећете наићи на било какав рез. Мораћете бити кадри за само један кадар.

По идејама наших Кадроваца, снимили смо доста кратких прича и потрудили се да свака од њих стане у само један кадар. Оне се баве разним темама и појавама у нашем савременом друштву. Тако ћете у првим епизодама имати прилику да видите како се људи боре за своју шуму, девојку која има посебну муку са својим момком, или шта се може десити у мраку једног биоскопа.

Код нас у студију машта буја и многе нам се добронамерне идеје мотају по глави. Верујем да ћемо снимити доста епизода и да нас чека пуно сезона. Ипак, неоптерећени притисцима продуцената и огромним буџетима, снимаћемо док нас држи добра воља. Ништа назор. За сада, успели смо да прву сезону потпуно заокружимо са симболичних 24 мини епизоде.

Наредних шест месеци уживајте у нашем малом, али забавном и поучном серијалу У једном кадру. Уколико и ви имате идеју, или жељу да снимите своју епизоду – добродошли. Биће нам драго да нам се придружите и осетите радост игре.

Премијерно, на освеженом сајту, објављујемо прву епизоду. Очекујемо ваше критике, коментаре, предлоге…

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=3QNZ6t6iwtE[/embedyt]

Види и ове приче...