Ваљевски портал за децу и младе

Ваљевски портал за пет – kadar24.net Још нам остаје да видимо да ли ће ова оцена важити као у основној/средњој школи, или на факсу. Дакле, не знам да ли ће бити за пет, али биће намењен деци и младима. Пре свих! Наравно, сви су добродошли били они “строги профани”, или “забринути родитељи”.

Симболично, 20. септембра 2017. године, тачно у 20 часова и 24 минута – веб премијера! Ваљевски портал  КАДАР 24 Нет је угледао светлост нета. Адреса вам је позната – kadar24.net

Ово веб место ће пружати корисне информације за децу, младе и све оне којих се тиче ова популација. Такође, покренућемо актуелне теме које ће предлагати најмлађи. Имамо чврсту вољу да их охрабримо и подстакнемо на потпуни ангажман.

Пре свега, желимо да они сами јавно проговоре, изнесу свој став и артикулишу своје проблеме и пронађу решење. Наравно, уз несебичну помоћ одраслих. Кад год је то потребно.

Ваљевски портал – укључи се!

Како не би изневерили ваша, а и наша очекивања – испунићемо обећање. Млади људи ће имати апсолутну слободу креирања садржаја. Зато ћемо на самом почетку оформити веб редакцију ваљевских основаца и средњошколаца. Биће места и за оне на факултету, колико год им обавезе дозволе.

Дакле, сви сте добродошли. Видимо се.

Види и ове приче...