Kadrovci snimaju film photo01

Кадровци снимају филм! [видео]

Кадровци снимају филм! Први ваљевски, кратки играни филм који снимају деца за децу, али и све остале, премијерно ће бити приказан 8. октобра 2018. у 20 сати у ”Биоскопу 85” у Ваљеву.

По краткој причи Иве Лазаревић, а коју су Кадровци изабрали као најбољу, претходног месеца развијао се филмски сценарио – ”m_123″.

Гостујући у јутарњем програму телевезије Ваљево плус, Катарина Радмиловић и Немања Мирковић најавили су снимање филма. Оно ће трајати пет снимајућих дана, на локацијама у Ваљеву.

Велика подршка, без које је било немогуће упустити се у авантуру снимања филма, стиже из Суботице. Студио ”ПИПС” који је недавно основан као логичан наставак Електе продукције, пружа сву неопходну техничку помоћ.

И Ваљевци дају подршку

Поред стратешког партнера на развијању идеје Студија КАДАР[24], ОШ ”Нада Пурић”, велика подршка стиже из ваљевског Центра за клутуру. Такође, неће изостати ни значајно учешће успешних ваљевских компанија које имају традицију друштвено одговорног пословања.

На нашем сајту покренута је и кампања за подршку снимања филма, у коју се могу укључити сви добронамерни људи и фирме. За све детаљније информације можете нас контактирати.

Велики ентузијазам и љубав према филмској уметности препознали су и родитељи полазника Студија КАДАР[24]. Њихов допринос у настајању ове филмске приче је веома значајан.

Телевизија Ваљево плус од самог почетка прати наш рад. Њихово интересовање ни овога пута није изостало. Прошлог петка били смо гости у јутарњем програму ове медијске куће, где нас је угостила Бранка Јевтић, директор и уредник ТВ ВА плус.

Кадровци снимају филм – ТВ гостовање

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nmaob3Ych9s[/embedyt]

Види и ове приче...