ОШ Андра Савчић: Трећа у Трећој

На ред је дошла и трећа аудиција – у Трећој! Два дана смо се дружили са децом ОШ Андра Савчић, којих је било највише пријављено за Кадар 24.

У понедељак и уторак (12. и 13. маја) одржана је аудиција за све заинтересоване ученице и ученике ОШ Андра Савчић. Ни два дана нису била довољна да се упознамо са свима. Многи су се накнадо пријављивали, а ми смо се трудили да им изађемо у сусрет.

Имали смо срећу да упознамо најразличитије таленте: мале глумце, певаче, плесаче, цртаче, музичаре (…) Чак смо присуствовали и премијери једног кратког филма, специјално снимљеног за ову прилику.

Да су се деца у ОШ Андра Савчић веома добро припремила за Кадар 24 аудицију, сведочи и велики број радова које смо, са задовољством, примили. Њихова жеља да учествују у креативном студију Кадар 24, додатно нас је стимулисала да наставимо са нашом започетом идејом.

Посебну захвалност дугујемо учитељицама и њиховом колеги учитељу, који су били сјајни домаћини.

За тренутак се опраштамо од ОШ Андра Савчић и спремамо се да посетимо Другу ваљевску школу.

Погледајте и галерију другог дана.

Укратко о школи

Основна школа “Андра Савчић” носи име правника погинулог за време Другог светског рата, Андре Савчића.

Школа је основана 1951. године. Поред матичне школe, настава се одвија и у издвојеним одељењима у местима: Горња Грабовица и Дивчибаре. Настава у матичној школи одвија се у 10 класичних учионица, 14 кабинета и фискултурној сали.

Страни језици који се уче у школи су енглески и немачки језик. Наставу похађа око 900 ученика.

 

Види и ове приче...