[ВЕЧЕ] у кадру

И би Вече у кадру. Што је најважније, било је и добрих људи те вечери – наших драгих Кадроваца и пријатеља Студија Кадар 24.

На самом почетку, четворогодишњи Михаило је помогао својим родитељима Јовани и Немањи у званичној добродошлици. Он је на овај свет дошао кад и Кадар 24 – не тако давне 2012. године.

Један од покретача идеје, Немања Мирковић, присетио се тог времена:

“Све је почело 2012. године када нам је Четврта школа, предвођена сјајном директорком Аном Савковић, широм отворила своја врата. Имали смо прилику да експериментишемо са нашом идејом и започнемо својеврсни лабораторијум – Кадар 24.

Охрабрени великим интересовањем деце и, пре свега, одличним резултатима – наставили смо даље, у сарадњи са пет школа у Граду.

Сада започињемо наше треће путовање, овога пута за сву заинтересовану децу ваљевских основних школа.”

Нови Кадар 24 за нову генерацију

Јована Летић Мирковић најавила је почетак треће сезоне:

“Сада свако дете има прилику да се придружи нашем тиму. Овога пута позивамо децу од првог до осмог разреда свих ваљевских школа. Сви који су заитересовани за стварање позоришне представе, кратких играних и документарних филмова,ТВ емисија и веб сајта, добродошли су у Студио. Потребно је само да попуне пријаву на нашем сајту, или да се пријаве путем СМС-а. 

Поред трајних попуста за полазнике који изађу на аудицију, Кадар 24 ће сваког месеца стипендирати троје најбољих. Такође, подсећам вас да постоји и могућност директног уписа у Студио. У том случају полазници плаћају пуну цену месечне чланарине.

Ове сезоне, посебну пажњу посвећујемо продукцији ТВ емисија за децу и младе. Желимо да деца сама предлажу теме које их се тичу. У свему овоме помоћи ће нам стручни сарадници, професори са уметничких академија и људи из медија.”

Кадровци и пријатељи – Велико ХВАЛА

У завршници Кадар 24 вечери, захвалили смо се свим нашим Кадровцима, деци прве и друге генерације. Велико хвала упутили смо и нашим пријатељима, донаторима и сарадницима.

Још једном велико хвала свој нашој деци за надахнуће и посвећеност. Верујемо да је ово тек почетак сабирања стваралачке енергије свих Кадроваца.

Несебичну подршку наших пријатеља, оправдаћемо још већим ангажманом у новој сезони Студија.

Вече у кадру – Галерија слика

Кадровци друге генерације

 

Види и ове приче...