БОСИС – Добро упакована фешта

Одавно нам је познато да је суштина најбитнија. Оно што чини квалитетним и вредним пажње неко дело, или производ јесте његов садржај. Он може имати и различите квалитативне вредности, али да би допрео до шире публике, потребна је привлачна форма. Иначе ће проћи недовољно опажено. Укратко, мора бити #dobroupakovano

Да успех лежи у томе, знамо сви. Како се гради тај пут, познато је само некима од нас. Најамбициознијим, најистрајнијим, фер играчима са визијом. Ваљево би требало да буде поносно, јер има таквог човека, господина Богољуба Пантелића. Он се осмелио да у свом Граду изгради базу свог приватног и професионалног микросвета. Компанија БОСИС слави 35 година постојања, захваљујући најпре њему, али и члановима његове породице: Ружи, Влади и Марији.

Лидер региона, у својој области пословања свакако одавно превазилази микро оквире. Али здрава, породична атмосфера се итекако осећа, чим пређете праг фирме. То засигурно има огроман утицај на њихово трајање и перманентни напредак и развијање.

27. маја смо се уверили да колектив Компаније функционише беспрекорно и када је заједничка прослава у питању. Био је то дан за све запослене и њихове најмилије који су се упознали са радним БОСИС простором.

Круг БОСИС-а претворио се у неку врсту забавног парка, узаврелог од сунца и добрих вибрација. Деца су јуришала на све стране, а велику пажњу привлачио је џиновски тобоган са  замком.

БОСИС вашар

ПАРАДОКС група је била почаствована позивом за креирање забавног садржаја за госте. Како не бисмо изневерили очекивања својих дугогодишњих пријатеља који нам од нашег почетка пружају значајну подршку, прионули смо на посао. Неколико чланова тима Студија Кадар 24, побринуло се да најмлађи и они старији употпуне време занимљивим активностима.

Мала школа кловнова

Квиз, конципиран као комбинација среће и знања, је био пун погодак. Са симболичних 35 питања и 5 наградних БОСИС поља, размрдао је госте. Натерао их је да се подсете или пак, сазнају важне информације о свом предузећу. Све награде су отишле у руке најсрећнијих. А затим је такмичарски дух преобраћен фином, са укусом одабраном музиком чувеног ваљевског музичара. Господин Мирковић, звани Ђипин, са својом екипом је обојио овај сусрет разноврсним мелодијама.

Најрадозналији малци су са нама могли да испробају разне боје и своје лице намах претворе у маце, тигриће, лавове, Бетмене… Црвени носић учинио их је наслађим кловновима. Неко време смо посветили кратком упознавању са Кловном као специфичном појавом. Кроз кратку радионицу, по методу америчке глумице Ли Делонг, направили смо прве беби-кловн кораке. Играли смо и специјалну БОСИС кошарку, која је донела три награде за децу.

Вероватно најдирљивији тренутак, те несвакидашње суботе, био је када су дечије руке пустиле 35 наранџастих балона пут неба. Одбројавањем до 35, истовремено су полетеле године храбрости, упорности и посвећености. А није их било лако избројати!

Квалитет, поверење, партнерство и прогрес, као основне вредности компаније БОСИС, провејавале су и у неформалној атмосфери. Духа игре и одличног расположења није недостајало. Баш онако како то умеју велики.

Види и ове приче...