Ако ти није пукао филм…

…уђи у филмску историју на мала врата и подржи велику идеју – деца снимају филм за децу!

Имаш јединствену прилику да постанеш Пријатељ првог ваљевског кратког играног, па још дечјег, филма ”m_123”. Не пропусти прилику док траје АКЦИЈА! И то она најбоља – филмска.

Двадесет четворо клинаца из Студија КАДАР[24] снима своју филмску причу, уз помоћ неколико ликова из света одраслих. Они храбро стоје испред и иза камере. Што је најбоље од свега, усудили су се да снимају филм. Потпуно свој филм!

Неки одрасли, или маторци како их зову од милоште, су ту само да помогну и подрже. Колико умеју и могу, поштујући идеје ових младих људи. И заиста, ово је њихова чиста прича. Веома занимљиво осмишљена, али и веома изазовна. У неким деловима чак и захтевна.

За све ово је потребна подршка. Несебична и другарска, без неких посебних интереса. И зато се Теби обраћамо – Пријатељу филмаПомози да се ова филмска прича до краја исприча. Ваљано, јер је ваљевска. И не само то – занимљива је.

Kadar24 - podrži film
Филмска вежба

Како можеш помоћи?

Донирај новац за снимање филма. Не мора то да буде нека велика лова. Важна је намера и твоја жеља да помогнеш. Трк у банку, или пошту. Ово је пример уплатнице.

Можеш и преко свог PayPal налога. Кликни овде да уплатиш донацију.

Волонтирај на снимању филма. Иза камере има пуно посла и твоја помоћ би нам добро дошла. Ако си неко ко више воли да буде испред објектива, можда можеш помоћи као статиста. Јави нам се.

Подржи идеју. Твој коментар подршке много значи. Такође, пуно би помогло и дељење овога поста на друштвеним мрежама. Испричај неком о овоме. Људи воле лепе вести.

И за крај, немој да се љутиш што ти не персирамо. Пријатељима се не персира, њих поштујеш на много већем нивоу. И да знаш, нећемо се љутити ако нас не подржиш, или ти се не свиђа идеја.

Ако нам ниси пријатељ, не значи да си нам непријатељ. Видимо се у мраку биоскопске сале. Веома ускоро. Премијерно!

Види и ове приче...