Хвала вам што сте ту!

Прошло је нешто више од три месеца од нашег заједничког сусрета. „ШОУ програм“ је био повод за последње тимско узбуђење и радост. Пауза је потрајала, заслужено. Да ваљано саберемо утиске, опустимо се, уживамо у лету и напунимо батерије за нову сезону.

Данас, тачно у подне, смо се окупили како бисмо наставили где смо стали. На истом месту, у „нашој“ Четвртој школи. Ја не могу да сакријем емоције које су у тренутку надирале, када смо се срели. Те ваше радосне и искрене очи, нестрпљење, загрљаји, готово су нам натерале сузе на очи. Не волим патетику. Држали смо се „мушки“.

И даље сте ту. Нисте одустали! Верујете да ово што заједно градимо има смисла. Ми то осећамо. И ништа не може да замени задовољство и срећу коју нам пружате на тај начин. Да сте мало мањи, и Немања и ја бисмо вас онако поштено изгњавили данас. Али, то сте прерасли.
Богами, овог лета сте и порасли. Пролепшали се. Распуст вас је потпуно освежио, и то ми се свиђа.

Хвала вам за леп почетак!

Много позитивне енергије је данас струјало свечаном салом ОШ „Нада Пурић“. После разговора и упознавања са плановима и програмом за ову сезону, стали сте и на сцену. Најнестрпњивија је била Магдалена. „Хоћемо ли данас глумити?“, било је њено прво питање.

Наравно, морали смо на блиц да видимо у каквој сте форми. Важно је да сте схватили суштинске ствари из претходног циклуса. Ви знате зашто излазите на сцену. Усвојили сте њене законитости. И када се не осећате добро на њој, знате зашто је то тако. То је велики успех. Како за вас, тако и за нас. Нисмо џабе одскакали од земље сваки пут када сте пасивни. Када не знате која вам је радња. Шта тражите ту, уопште. Резултат постоји. Верујте. Тек касније ћете и сами освестити све оно што сте научили.

Само, не одустајте. Не одустајте од својих снова, жеља, од свега што вас испуњава и чини потпуним. Ништа није немогуће. Препреке и проблеми постоје да би нас ојачали. Будите вредни и истрајни. Труд се увек исплати. Знам да сам већ досадна са тим, али стварно је тако. Не замерите. Само желим да постанете добри људи. Искрени, према себи, најпре. Поштени и посвећени.

Волите! Све око себе – живот, ближње, пријатеље, и себе, наравно. Не такмичите се с другима, већ са собом. Тако ћете бити успешни и срећни. Живот је кратак, упамтите то. Ниједан дан није за „бацање“.

Ни ми немамо времена за траћење. Чека нас много посла и уживања. Стисните зубе и напред, СТАРА ГАРДО! Од вас се много очекује. Али, баш вас брига за то. Само волите оно што радите. Све проблеме ћемо решити. Да није њих, не бисмо ни напредовали.

Драга децо, хвала вам што сте ту!

Од срца.

Види и ове приче...