Четврта сезона, пуна озона!

Драги наши стари и нови Кадровци, спремите се за освежење. Настављамо! Најпре, 20. септембра 2017. године у 20 сати и 24 минута покрећемо ваљевски портал за децу, младе и све оне који се тако осећају. Дабоме, нећемо бити строги ни према профама, учитељима и родитељима. Сви добронамерни су добродошли!

Портал ”Кадар 24 нет” је отворен за сву ваљевску децу, а наши најмлађи ће имати прилику да буду веб аутори. Нећемо хрлити за ексклузивним вестима, нити било каквим сензацијама. Бавићемо се темама које се тичу деце и младих, пре свега. Знамо да наше Ваљево има много талентоване и креативне деце. Желимо да их представимо и следимо њихов пример. Интересује нас о чему деца маштају и шта млади мисле.

Интернет је веома моћан медиј, али се телевизије не одричемо. У овој сезони представићемо и нашу нову ТВ емисију. Коначно премијера на малим екранима! Нећемо досађивати са репризама. Свака епизода открива нам једну тему, коју представљамо кроз интервју, анкету, играну форму (…)

Мале филмаџије су већ припремиле предложак сценарија за наш будући играни филм. На основу кратких прича које су осмислили наши Кадровци, урађен је синопсис. Следи нам завршетак сценарија, креирање књиге снимања, подела улога и задужења на филмском сету и… Акција! Снимамо наш први кратки играни филм.

Имамо велике планове

Признајемо, позориште је наша велика љубав. Непоновљиви су и неописиви наступи пред публиком. У то су се наши Кадровци уверили. После нашег сценског експеримента, кога смо симболично назвали ШОУ програм, идемо даље – све до позоришне премијере. Ту се нећемо зауставити. Имамо жељу да нашу, што би неки клинци рекли, праву представу одиграмо пред што већим броје деце. И одраслих, наравно. Верујемо да имамо шта да кажемо и покажемо.

Посебно нас радује што нам се јављају многи ”стари” Кадровци. Зато смо ове године отворени и за све заинтересоване средњошколце. Њихов ангажман ће нам добро доћи, нарочито због свих набројаних задатака које имамо пред собом. Верујемо да ћемо са новим члановима удахнути још више свежине и енергије.

На почетку ове сезоне представићемо Клуб К24. Спремили смо велика изненађења за све наше пријатеље, сараднике и донаторе. Такође, чланство је отворено и за све Кадровце, њихове родитеље и наставнике. Желимо да створимо снажан тим који ће сарађивати на свестрано задовољство.

За сва ваша питања, сугестије и критике, стојимо на располагању. Пишите нам, а ми ћемо вам се веома брзо јавити. Будите кадри за Кадар 24.

Поздрав!

Најава четврте сезоне

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=GxCIjJOXd-A” width=”680″ height=”320″ showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”]

Види и ове приче...