Ко је кадар за кадар?

Завршене аудиције

Кадар по кадар… и дођосмо до саме завршнице аудиције за Кадар 24ужи избор. У протеклих месец дана, упознали смо све заинтересоване другаре за наш студио, дружећи се са њима у њиховим школама.

Било је задовољство упознати сву децу која су се појавила у “ширем кругу” аудиције за Кадар 24. Њихови најразличитији таленти и, пре свега, жеља за учествовањем у оваквом креативном студију, најбоља су потврда наше идеје.

Нажалост, у праву је народна мудрост кад каже “да два добра никада не иду заједно.”  Дошао је и тај тренутак када морамо изабрати најбоље (у овом тренутку!) који иду даље, у ужи избор.

Огромно интересовање деце

Велика заинтересованост деце из пет основних ваљевских школа (ОШ Владика Николај Велимировић, ОШ Андра Савчић, ОШ Нада Пурић, ОШ Сестре Илић и ОШ Милован Глишић) додатно је отежала посао у одлучивању – ко ће ићи даље?

Преко четири стотине основаца, од четвртог до седмог разреда, изразило је жељу да учествује у креативном студију Кадар 24. Свако четврто дете “изборило” је улазак у други круг, односно учествовање у “ужем избору” аудиције.

Сто десет девојчица и дечака, који су тренутно били најбољи, имаће прилику да учествује у раду креативног студија Кадар 24.

Осталима, који овога пута нису успели да се пласирају у други круг, поручујемо да не одустају од својих снова, да додатно раде на себи и верују у свој успех. Пре свега, свој деци желимо да постану добри и честити људи. Све остало је надоградња 🙂

Захваљујемо се и свим школама која су нам “отворила своја врата”, препознавши значај и вредност идеје.

На крају, сазнајте ко је прошао

 

Види и ове приче...