Март у кадру

Март – Пролеће се поприлично открило и разапело свој освежавајући шатор над градом. „Зелено, волим те зелено!…“ Након сивкасте хладноће, неописиво прија овај удах новог живота.

Расположење је одлично. Мада, то и јесте у складу с пролећем. Кадровци прште од енергије на све стране! У неким моментима је тешко и обуздати ту силину дечијег бића.

С новим годишњим добом ушли смо и у нову област на сцени – имитације. Напокон дочекан део програма који углавном свима прија и има додатно ослобађајуће дејство. Разгаљује, носи много комичних тренутака и вишеструко је ефектан. Такође се интензивно бавимо емоцијама и неким другим стварима, о којима ћемо говорити.

И овога пута награђујемо најбоље за претходни месец. Стипендије су отишле у руке најангажованијих у Студију. У овом случају, то су нежне руке три даме – Мања, Магдалена и Лана.

Мања Теофиловић

Мања Теофиловић, Студио Кадар 24

Мања Теофиловић – Мањушка је права правцата млада уметничка душа. У Кадар 24 се пријавила, јер се проналази у креирању костима, а онда је показала и евидентан таленат за глуму.

Уз то још и пише, црта, игра одбојку (…) и ко зна шта ће нам још открити. Једна дивна креативна девојчица, лепо васпитана, одговорна, радознала, паметна и за своју генерацију баш зрела. Она апсолутно разуме суштину онога чиме се бавимо. Увек рада да коментарише и анализира на часу, не заобилази ни саму себе, што је један од циљева нашег заједничког делања.

Морамо само да је охрабримо за улажење у нове ствари и разбијање стидљивости, која провири понекад. Нестрљиво чекамо њене креације, када добије још више простора за изражавање свих својих афинитета. Биће то попут отварања шкољке.

Магдалена Лазић

Магдалена Лазић, Студио Кадар 24

Магдалена Лазић – Лену смо од милоште назвали Чупка, због њене прекрасне коврџаве косе. Када је ушла на аудицију, осећали смо се као да је управо ушетао анђео. Толико је пленила својом појавом, да смо само чекали да је видимо на сцени. Када је стала, то је било то.

Она је такође „мултиталенат“, како се то данас каже. Али, чујте, када неко у тим годинама тако делује, па још изјави да ће бити премијерка – са тим нема шале! Она зна шта жели. Рођена је за плес и глуму и ко зна шта све још.

Ужива у игри, нарочито пред публиком. Невероватно је доминантна и носи се с тим као да јој је двадесет година, а има седам. Упорна, шармантна, слободна, паметна (…) Оставља утисак особе коју не смете заобићи.

Лана Милутиновић

Лана Милутиновић, Студио Кадар 24

Лана Милутиновић – Ланчи је наше мало, слатко откровење. Стицајем околности, на аудицији је била сама неко време и одушевила нас. Бескрајно лепа и комична, у исто време. Лудости које она уме да приреди на сцени често нас изненаде и натерају сузе на очи. Сузе од смеха, разуме се.

Врло занимљива, спретна и маштовита, Лана је још једно мало благо у нашем тиму. Својим тананим гласићем уме, богами и да викне, онако „мушки“. Не скида осмех са лица и права је шармерка. Никада не знамо шта је спремна да уради када добије задатак и зато је увек огромно задовољство посматрати је.

Такође је веома харизматична и сцена је воли. Баш као и она њу. Игра с лакоћом и не устеже се. Када бисте видели само како је урадила неке од животиња, све би вам било јасно. Неки студенти глуме би јој позавидели.

Нешто за крај

У сусрет априлу, још пролећнијем и зеленијем месецу, настављамо ка новим освајањима.

Очекује нас много забавног посла с камером. Идеје се крчкају и спремају да, уз доста финих зачина и креативних састојака, ускоче у специјални Кадар 24 лонац.

До следећег читања, припремите и ви неку укусну играрију и уживајте у свежини.

Види и ове приче...