ОШ Сестре Илић – Пета за крај

Шири избор аудиције за креативни студио Кадар 24 завршава се у Петој ваљевској основној школи – ОШ Сестре Илић. Данас смо се упознали са четвртацима, а следеће недеље настављамо дружење и са старијом децом.

Данас су нам се представили четвртаци. Било је највише заинтересованих талената за глуму, али су нам своје умеће приказали и мали певачи, писци и редитељи.

Многи од њих, до сада, нису имали прилику да искажу свој таленат за глуму изван своје школе.

ОШ Сестре Илић – база креативности

“Сан ми је да постанем глумица.”, изјавила је једна од учесница аудиције за креативни студио Кадар 24.

“Ја бих волео да режирам и снимим филм!”, уверавао нас је један симпатични дечак четвртог разреда.

Уживали смо и смејали се “до суза” њиховим имитацијама другова и другарица, али и понеких наставника. У задацима импровизација, откривали су нам своју довитљивост и спремност да се снађу у најразличитјим ситуацијама.

ОШ Сестре Илић је већ позната по својој драмској секцији и њихова посвећеност овој врсти уметности, приметно веома позитивно утиче на децу. Чувена Пета ваљевска основна школа, на челу са директором Бојичићем, била нам је јако добар домаћин у завршном делу “ширег избора” аудиције за Кадар 24.

Остаје нам да се следеће недеље дружимо и упознамо са ученицима петог, шестог и седмог разреда. Најбољи од њих ће нам се придружити на аудицији “ужег избора”, која ће се одржати од 14. јуна 2014. године у свечаној сали ОШ Нада Пурић.

Види и ове приче...