Поздрав из кадра!

Босис Ваљево подржао Кадар 24 – Када сте последњи пут некоме честитали празник разгледницом? Када сте неком писали руком, а не преко тастатуре?

Захваљујући несебичној помоћи штампарије Босис из Ваљева, данас су стигле Кадар 24 разгледнице.

K24_razglednica_480x680Овај необични, али пре свега функционални, флајер може се искористити на најбољи начин – слањем поздрава, или честитки путем разгледнице.

Празници нам стижу и ово је лепа прилика да обрадујемо своје најмилије, лепим жељама и топлим речима. Написаних руком! Ипак је тако много хуманије, сложићете се.

Зато смо данас пожурили и нашим другарима у ваљевским основним школама поклонили више од три хиљаде Кадар 24 разгледница, уз помоћ Дијалог тима. На нашу велику радост, људи су реаговали онако како смо се надали. Сви су били пријатно изненађени чињеницом да се један флајер може веома креативно искористити.

Препознатљив дизајн студија Кадар 24 био је употпуњен изузетним квалитетом израде, који је својствен штампарији Босис.

Остаје нам да се захвалимо нашим пријатељима из Босиса и њиховом директору, господину Бобану Пантелић на подршци и препознавању вредности наше идеје.

Свима онима који немају свој примерак, а желе га, поручујемо да не брину јер ће га сигурно добити. Примерака ће бити и за новогодишње честитке!

Разгледнице Кадар 24 – 11578 пут… Погледајте Босис у акцији!

Види и ове приче...