ТВ Ваљево плус и Кадар 24 започели сарадњу

ТВ Ваљево плус подржала Кадар 24. Не само да је лајковала објаву на Фејсбук страници Кадар 24, него нас је и контактирала, нудећи медијску подршку.

Госпођа Бранка Јевтић, директор и главни уредник ТВ Ваљево плус, препознала је нашу идеју и креативну мисију Кадар 24.

Једна од специфичности креативног студија Кадар 24 је и стратешка сарадња са телевизијом, како би се успешно реализовао комплетан програм. Управо ову тежњу препознала је млада градска ТВ Ваљево плус.

Препознавши велики потенцијал креативног студија Кадар 24, Бранка Јевтић нас је угостила у својој медијској кући.

На веома конструктивном, и пре свега пријатељском, састанку договорена је сарадња кроз реализацију дечјих колажних емисија и продукцији ТВ вињета – Кадар 24.

Прилику да ширем аудиторијуму приближи почетак рада, координатор студија Кадар 24, Јована Летић Мирковић имала је у емисији “Ваљево данас”.

ТВ Ваљево плус: Јована Л. Мирковић

Укратко о идеји

Наш циљ је да на што слободнији и ангажованији начин, кроз игру и квалитетну, креативну атмосферу помогнемо деци. Такође, њиховим родитељима и наставном особљу, да се отворе ка спољном свету.

Важно је да науче важност ослушкивања сопственог духа и тела и тако постану способнији и сигурнији у друштву, критичком посматрању света око себе, изражавању личних потреба и склоности, као и откривању нових и надоградњи већ уочених афинитета.

Поред тога, намера нам је да се таленат полазника конкретно примени у стварању ТВ емисија, а потом и програма за друге медије, намењених искључиво њиховом узрасту. Тако би се непосредно формирала група глумачки надарене и едуковане деце, оспособљене за учешће у оваквом виду продукције, која је прилично незаступљена на нашим просторима.

  • Јована Летић Мирковић

Види и ове приче...