24 секунде – видео експеримент

24 секунде траје један напад у кошарци. А шта се може за 24 секунде пред камером? Још када је она потпуно слободна и спремна за тебе и твоје другаре. Дођи тачно у подне на Градски трг у Ваљеву и учествуј у јединственом видео експерименту.

Немој се плашити петка тринаестог – то је сујеверје. Сутра ти гарантујемо да неће бити баксузан дан. Напротив. Имаш среће, јер можеш да снимиш шта желиш!

Укадрирај се!

У сарадњи са Electe Production, Студио Кадар 24 снима експериментални документарни филм на тему ”моје 24 секунде”. Сви заинтересовани грађани Ваљева ће имати прилику да непосредно учествују у филму.

Снимање је 13. октобра 2017. године на Градском тргу у Ваљеву и почиње у 12 сати. Предвиђено трајање снимања је два сата. Уколико буде доста интересената, могуће је да се оно и продужи.

Признајемо, предност ће имати деца и млади, али ће и старији имати прилику да нешто сниме. Највише нас занимају они који имају шта да кажу, или покажу. Управо због њих и радимо све ово, јер свако може дочекати своје 24 секунде пред камером.

Позивница преко Фејса

Види и ове приче...