Јавни час

Четвртак у Четвртој

Јавни час није, али једна велика тајна малих људи јесте. Ово је несвакадишањи четвртак у магично лепој школи – Четвртој. Тамо где се родила и развија Кадар 24 идеја.

Четврта сезона Студија КАДАР[24] ближи се свом крају. Време је да Кадровци покажу чиме су овладали и колико су напредовали. Тренутак је да се, многи од њих, први пут упознају са публиком.

Овога пута, играмо се на домаћем терену – малој сцени у свечаној сали ОШ ”Нада Пурић”. Пред тобом ће се смењивати индивидуалне и групне вежбе најупорнијих чланова тима К24. Управо они су их осмислили, уз несебичну помоћ једне витке глумице и дебелог редитеља.

”А ми деца ЧУЧ”

На сву срећу, наше јаје није украо Чика Паја. Из њега ће се излећи разне имитације, телефонски разговори, неизбежно гледање ТВ програма (…)

На сцени ћеш моћи да видиш и како Кадровци маштају заједно, кроз тимску игру. Бићеш сведок многих занимљивих сукоба, љубавних заврзлама и осталих младалачких јада.

Наш ЧУЧ, Четвртак у Четвртој, је дан који ће осванути после осам месеци истраживања и рада на драмској игри. Четврта генерација Кадроваца је спремна да пребаци рампу.

Јавни час смо одавно превазишли, а до праве позоришне представе још нисмо дошли. Ипак, она се назире. Њена премијера ће бити почетком ове јесени.

Аплауз са сцене

Најчешће се види само оно што је на сцени. О томе се прича, расправља, коментарише… Награђује се аплаузима. Неки пут и овацијама.

Ми аплаудирамо свим родитељима, пријатељима и сарадницима, без чије подршке би овај Четвртак прошао као сасвим обичан дан.

Браво: ОШ ”Нада Пурић”, ЦЗК Ваљево, Студио Пипс, Босис, Контекст, Копакабана, ТВ ВА плус, ВебМедија (…)

Браво и свима вама који ћете тек помоћи да рад Студија КАДАР[24] буде још бољи и плодоноснији.

Браво и публици која ће доћи 14. јуна 2018. године у 20 сати и 4 минута и подржати ове младе људе, на малој сцени свечане сале у ОШ ”Нада Пурић”.

Овога пута, играју се: Андреја Пујић, Јасна Матић, Магдалена Лазић, Хелена Пантелић, Филип Марковић, Хелена Стојнић, Анастасија Лојпур, Ива Лазаревић, Миљана Теовановић, Лена Шашо, Елена Радосављевић, Немања Јанковић, Милош Степановић, Јаков Веселиновић, Вељко Илић, Ивона Продановић, Катарина Радмиловић, Кристина Јовановић, Душица Јаковљевић, Јана Голубовић, Давид Борота, Никола Радосављевић, Лука Плавшић и Матеја Мутаповић.

Види и ове приче...