Креативни упитник

Ужи избор аудиције за креативни студио Кадар 24 састоји се из два дела – креативни упитник и практични део. У недељу, 8. јуна 2014. у свечаној сали ОШ Нада Пурић, одржаће се први део аудиције – креативни упитник.

Како би смо се што боље упознали са децом која су прошла у “ужи избор” аудиције за Кадар 24, организоваћемо један занимљив “креативни интервју”.

Деца ће имати прилику да одговоре на десет необичних питања и понуде своја оригинална решења.

Преписивање није потребно

Креативни упитник има за циљ да подстакне дечју машту, ослободи њихову креацију и помогне нам у препознавању свих дечјих креативних потенцијала.

У току једног часа, колико је предвиђено трајање попуњавања креативног упитника, не очекујемо преписивање. Обзиром да нема тачних, већ само оригиналних одговора, очекујемо да ће се деца (пре свега!) добро забавити.

За разлику од мале матуре, или неких тестова из математике, физике, хемије и слично, нико неће “пасти”. Дакле, са пуним правом, очекујемо расположене, чиле и ведре девојчице и дечаке (који се ускоро и распуштају!) да приступе попуњавању упитника.

Наши мали “Кадровци”, који су се “изборили” за прелазак у други круг, односно ужи избор, биће подељени у групе:

12:00 Ученици ОШ Андра Савчић и ОШ Нада Пурић

16:00 Ученици ОШ Владика Николај Велимировић, ОШ Сестре Илић и ОШ Милован Глишић

Аутор креативног упитника је стручни сарадник креативног студија Кадар 24, Сека Максимовић, клинички психолог.

Након тога, у суботу, недељу и понедељак 14-16. јуна 2014. очекује нас сама завршница аудиције “ужег избора” за Кадар 24 – практични део.

Сазнајте више.

Види и ове приче...