Ужи избор – практични део

Аудиција за креативни студио Кадар 24 завршава се практичним делом ужег избора. Он ће се одржати од 14-16. јуна 2014. године у свечаној сали ОШ Нада Пурић.

Деца која су прошла у ужи избор аудиције биће подељена у групе и тачну сатницу ће преузети на првом делу аудиције, у недељу 8. јуна 2014. године.

Након првог дела ужег избора, односно креативног упитника, следи нам практични део. Учесници ће имати конкретне индивидуалне задатке у групи. Посебно ће аудиција бити организована за глумце, певаче, играче, редитеље и сниматеље, као и мале дизајнере.

Списак свих креативних задатака, које би учесници студија Кадар 24 требало да спреме, преузеће се у току првог дела аудиције ужег избора – попуњавању креативног упитника.

Свако дете, у зависности од сфере интересовања, добиће своја три задатка. Њихова оригинална решења видећемо у самој завршници аудиције – практичном делу ужег избора.

Ужи избор аудиције (практични део) ће се снимати и након тога ћемо, у сарадњи са телевизијом Ваљево плус, реализовати неколико специјализованих емисија за децу.

Честитка за сву нашу децу

Драга децо,

Честитамо свима вама који сте се “изборили” за свој пролазак даље. Ужи избор, иако је сам по себи помало “напет”, не би требало да вам представља неки посебан проблем. Самим тим што учествујете у завршном делу аудиције за Кадар 24, остварили сте веома добар успех. Нажалост, не можете сви проћи, али смо сигурни да ћемо са свима вама остварити добру сарадњу.

Уживајте у животу, и видимо се на аудицији!

 

Види и ове приче...