Пета сезона почиње

Пета сезона почела!

Ниједном домаћину није свеједно када долазе неки непознати људи у госте. Жели да остави добар утисак, да их на најбољи могући начин угости, како би имали разлог да се изнова и изнова враћају.

Још мање је свеједно када ти стижу нови Кадровци. То је специфична категорија, да не кажем сорта младих креативаца. Зато и захтевају посебан третман, како би се уз много љубави и посвећености задржали и развијали у Студију.

Сви који су били део тима Кадар 24 бар једну сезону, знају шта то значи. Знају, јер осећају да се сваком понаособ поклоња прегршт пажње. Знају да су увек сигурни на чему су. Нико се  не издваја из групе неправедно. Свако добија неопходну помоћ целе екипе, како би свој потенцијал максимално искористио.

Енергија се усмерава ка једном циљу – да Кадровац из Студија изађе као оплемењенији и смелији млади Човек. Да се игра, мисли својом главом, искрено и с покрићем изражава своја уверења и афинитете. Да уважава сваку људску различитост. Додатни квалитети су му искуствено познавање сценских и филмских законитости, као и културе медија.

Освежење нам је стигло!

Сваке нове сезоне, врата се отварају за придруживање нових радозналих душа. Ово је увек период када се у Студију ускомеша енергија. Нестрпљење, ишчекивање, неизвесност […] Све се то удружи у нади да на та врата уђу деца жељна игре и истинске слободе.

Кадар 24 Вук и Анасатсија
Вук Обрадовић и Анастасија Маликовић

Пета сезона се увелико захуктала. Дружина К24, како се од милоште зовемо међусобно, је итекако ојачана. Нови осмеси и гласови су прошарали наша дружења. Лица која ће сигурно бити занимљива публици, јер итекако имају шта да пруже. Имају став, не стиде се да кажу оно што желе и обожавају да се играју. Одлично су се уклопили са Старом гардом, што је доказ њиховог квалитета, али и ширине старе екипе. Научили су да прихватају нове другаре, као равноправне учеснике процеса.

Већина њих делује као да су ту одавно. Отвореност и спремност на усвајање нових знања и истраживање кроз игру постоји. И то у великој мери. По неком неписаном правилу, и ове сезоне имамо некога ко се бави музиком. То нас увек додатно обрадује. Овога пута, у питању је девојчица која свира гитару.

Различитих темперамената, усмерења и интересовања, нови Кадровци су нам заиста унели нови талас кретивне инспирације. Најважније је ипак да се они овде осећују слободно и срећно. Прилику да изразе своје идеје и потребе ће, свакако имати. Заједно ћемо доћи до многих лепих открића једни о другима, о уметности и животу, уопште.

Што је већи степен међусобне отворености, стваралачки процес је богатији, а резултат је значајнији.

Ова сезона је свакако пуна озона. Дишемо пуним плућима и верујемо у добру енергију.

Види и ове приче...