Почиње Кадар 24

Почетак креативног рада. Као што смо и најавили, септембар је месец када почиње Кадар 24. Верујемо да су се полазници креативног студија већ навикли на школу и да су спремни за Кадар 24.

По бројним позивима и порукама које смо примали од краја августа, сигурни смо да наши другари жељно очекују нови почетак.

Протеклих месеци вредно смо радили и успели да оформимо тим најталентованијих ваљевских основаца.

Сада нам предстоји да остваримо наш заједнички план на реализацији професионалне дечје представе, едукативне ТВ емисије, кратких играних и документарних филмова, као и развијање интернет портала.

Први сусрет са тридесет осморо “Кадроваца” заказан је за суботу, 13. септембра 2014. у 11 сати, у свечаној сали ОШ Нада Пурић.

Kadar24_vesti_Pocinje_Kadar_24

Како ће се радити?

Полазници креативног студија Кадар 24, по методу француских уметничких школа, изучавају многе области: глуму, режију, сценарио, монтажу, музику, кореографију, костимографију, сценографију, дизајн (…)

Програм креативног студија Кадар 24 обрађује теме које се тичу деце и младих и које сами предлажу полазници Кадра 24.

Пролазећи кроз комплетан процес стварања позоришне представе, кратких играних и документарних филмова, телевизијских емисија и веб сајта, деца имају прилику да афирмишу све своје таленте и јасно се профилишу.

Главни задатак стручног тима креативног студија Кадар 24 је да подстакне дечју машту и креацију.

Погледајте календар програмских активности.

Видимо се 🙂

Види и ове приче...