ШОУ програм

Ваљевски ШОУ програм за децу и одрасле почиње сутра – АРТ хол сцена Центра за културу у 19 сати. Дакле, шестнаестог у деветнаест! Тајни час који можете видети јавно и што је веома важно – бесплатно! Улаз, као ни излаз не наплаћујемо, тако да је ризик сведен на минимум. Ви, као публика која улази у новију историју ангажованог театра, можете комотно присуствовати овом позоришном експерименту.

Такође, ваљало би напоменути да ни једног тренутка нећете бити запостављени. Напротив! Верујем да ћете на овом догађају открити праве чари смеха и спознати свој невероватан таленат аплаудирања.

Више од јавног часа

ШОУ програм се наставља као логичан завршетак осмомесечног циклуса треће генерације Студија Кадар 24. Овога пута померамо границе обичног јавног часа, на коме се само представљају најуспелије вежбе. Сутра ће ваљевска публика видети скицу наше будуће представе, радног наслова – ШОУ програм

Дечије игре, које некада превазилазе оквире безазленства, видећете на сцени и великом платну. Тиме настављамо да негујемо специфичну потребу Студија Кадар 24 за мултимедијалним изразом. Свакако, наш петогодишњи истраживачки рад у сфери позоришта, филма, телевизије и интернета се неуморно наставља.

Сутра ће неки нови Кадровци стати први пут на сцену, пред публиком. Посебно ме радује што ће у тој истој публици бити и неки стари Кадровци који су најавили свој долазак. За такву породицу ваљало се борити све ове године. И овога пута, уз несебичну подршку: ОШ “Нада Пурић”, Електе продукције, компаније БОСИС, школе страних језика Контекст, Вебмедије,  нашег домаћина вечери Центра за културу Ваљево и многих других пријатеља и сарадника.

Посебну захвалност заслужују родитељи наших Кадроваца. Од самог почетка имали су поверење, али и стрпљење за нас. Отвореним и искреним односом, изградили смо здраву сарадњу са јасним циљем – да нам деца буду добра и насмејана. Показало се да је то могуће ако их охрабримо у игри и не гушимо којекаквим амбицијама. Верујем да ћемо сутра то и показати на сцени – добром изведбом. Овога пута, из срца, наступају:

Магдалена Лазић, Хелена Пантелић, Мања Теофиловић, Лана Милутиновић, Душица Јаковљевић, Јана Голубовић, Катарина Радмиловић, Кристина Јовановић, Филип Марковић, Лазар Борота, Драгомир Симић, Милош Степановић, Јаков Веселиновић, Никола Радосављевић, Давид Борота, Лука Плавшић, Давид Стојковић, Ђорђе Плавшић и Матеја Мутаповић.

Види и ове приче...